Din partner

I lys til sport

Markedsledende produkter der benyttes på tværs af alle sportsgrene, og med fokus på den bæredygtige økonomi.

Om Os

Stadionbelysning.dk leverer enestående LED løsninger til alle typer sport

Vi leverer alt fra store Superliga stadions, til den lokale træningsbane, alt fra 4 lamper til flere hundrede.
Vi er distributør af AAA-LUX unikke markedsledende LED lamper i danmark.

Vores sammensætning gør at vi kan være behjælpelig med alt fra a - z. Det gælder både lysdesign, rådgivning, projektering, projektstyring, totalentreprise samt den endelige finansiering. Det sikrer at du som kunde er taget godt hånd om, og står med en fremtidssikret løsning når projektet er færdigt. Tag fat i os hvis du vil vide mere.

Download flyer

Projekter

Vi har erfaring i alle størrelser

Igennem årerne har vi leveret projekter i alle størrelser, og på tværs af en række forskellige sportgrene. Vi har projekter hvor vi har stået for det hele, og projekter hvor vi blot har leveret knowhow og produkter, og så har lokale håndværere stået for implementeringen. Det gør os til den ideele samarbejdspartner, uanset hvilket setup man ønsker.

Læs mere

Ydelser

Projektering, udførsel, rådgivning, lysmåling oa.

Ovenstående er alle eksempler på de ydelser vi leverer og har leveret igennem en årrække.
Vi er en del af et netværk på verdensplan hvor vi har erfaring med alt fra den lille lokale tennisbane, til den helt store Champions League stadion.
Det betyder også at vi er istand til at levere andet end blot produkter. Vi har blandt andet hjulpet DBU/Spillerforeningen med præcisering og specificering af deres krav til lys i 1 division og Superligaen.
Det giver os en ballast til at hjælpe alle størrelser af projekter.

Læs mere

AAA-LUX

Vi er distributør af markedsledende LED belysning

Der er en lang række fordele ved LED frem for konventionel belysning, - og endnu flere ved LED fra AAA-LUX og os, her er nogle af de vigtigeste..

1. Overlegen lyskvalitet
Grundet den høje effektivitet, høje uniformitet og overlegne kvalitet af lyset anses AAA-Lux lamper for at være benchmark'en for LED sportslamper.
2. Intelligent styring
Vores lamper kan styres trådløst, og dæmpes ved f.eks. træning.
3. Lang levetid og Lavere energiforbrug
Den lange levetid og vores intelligente styring muliggør en besparelse på helt op til 70% på det årlige elforbrug, i adskillige år fremover.
4. 1+ til 1 udskiftning
Vores lamper vejer det samme og har samme størrelse som konventionelle lamper, dog med +25% mere lysudbytte hvilket betyder 1+ til 1 udskiftning. Samtidig har vi ingen startstrøm, så den eksisterende elinstallation kan oftest benyttes.